Coneix el Plató Can Quadres un espai polivalent amb infinites possibilitats

Descobreix tot el que pots fer-hi

Tot el que pots fer al Plató Can Quadres

Guitarrista tocando mientras un videografo graba las manos en las cuerdas

Rodatge

Cedim el «Plató Can Quadres» i oferim sistemes d’il·luminació i de so així com contactes de professionals per realitzar una producció audiovisual.

equipo técnico preparado y modelos posando para sesión fotográfica

Fotografia

Cedim el «Plató Can Quadres» i oferim sistemes d’il·luminació així com contactes de professionals per realitzar qualsevol mena de sessió fotogràfica.
Artistas en Stage durante la grabación de un videoclip

Stage

Dins del «Plató Can Quadres» oferim la possibilitat de recrear escenaris de forma versàtil, amb sistemes d’il·luminació i de so així com l’opció d’aconseguir el contacte de professionals per dur a terme una posada en escena final.

Compañía de teatro musical preparando todo para una función

Residència de companyies

El «Plató Can Quadres» és un espai ideal per a fer estades com, trobades inicials, assajos, residències tècniques o artístiques i, a més a més, si ho necessites, oferim els recursos per a la producció d’un espectacle o suport tècnic per durant el procés creatiu.

Streamings

Fes realitat el teu projecte! Al «Plató Can Quadres» hi trobaràs la millor opció per fer retransmissió via streaming en directe d’una forma íntima i discreta.

Si necessites material i/o suport tècnic, oferim servei de lloguer de material, assistència tècnica i servei de muntatge i desmuntatge del set up.
Material técnico Digico

Lloguer de material

Posem a la vostra disposició tot el material de so, il·luminació i vídeo en categoria de lloguer amb assistència tècnica o sense.

Nosaltres posem l'espai i tu la creativitat

Especificacions tècniques

Espai polivalent de 130 metres quadrats i 8 metres d’alçada. Totalment equipat amb il·luminació, trípodes, fons croma i tot el necessari per realitzar qualsevol producció audiovisual o multimedia.
Plano del local la capsa de trons en negativo
1
2
3
4
Aquí comença tot. Una vegada t’endinsis al nostre plató, descobriràs una infinitat de possibilitats per a la teva posada en escena.
Disposem de diferents espais dins del Plató Can Quadres. Una zona de chillout pels moments de desconnexió, camerinos i les sales pels diferents actes.
Espai que dona nom a tota la nau. És el plató principal que compta amb XXm2, un croma i és on tenen lloc activitats com rodatges d’spots publicitaris, sessions de fotografia corporativa, streamings per a canals de YouTube…
Espai exclusiu per als ocupants del Plató Can Quadres.

La galeria del Plató Can Quadres

Visita'ns

Parada de bus més propera

La Bassa - F4, L4, L14 i L44

Parada de tren més propera

Renfe - Sabadell Centre 13 min. a peu

Espai segur i íntim per aquells professionals que vulguin treballar aquí.